2013. január 27., vasárnap

Szerelmem? MOTOR!

Ha nem ülhetek nagyon gyorsan motorra, nemtudom mi lesz velem! Tegnap 2 motoros filmet is megnéztem, csak hogy enyhítsek az elvonáson....


Faterok motoron
A középkorú baráti társaság tagjai torkig vannak a munkájukkal, és azzal, hogy éjt nappallá téve családfői kötelességüket kell ellátniuk. Doug, Woody, Bobby és Dudley elhatározza, hogy nekivágnak az országútnak, keresztülmotorozzák Amerikát. Az út során rádöbbennek, hogy az utazás sokkal többet tartogat számukra, mint amit remélni mertek. Ugyanakkor kihívást is jelent, minden szerencséjükre és találékonyságukra szükségük lesz, amikor egy motoros bandával is összeakaszkodnak. Doug és társai azonban nem hagyják eltántorítani magukat.
Következő 















Hell ride - Pokoljárás
Pistolero (Larry Bishop), a Victors motoros banda feje nehézsúlyú társai, Gent (Michael Madsen) és Comanche (Eric Balfour) kíséretében felkerekedik, hogy megbosszulja a bandatagok halálát és leszámoljon a rivális banda, a 666-osok főnökeivel. Ám gyűlnek a zendülés sötét fellegei a horizonton, amikor saját csapatában megkérdőjelezik elkötelezettségét, majd még szövevényesebbé válik a történet, amikor egy váratlan fordulattal feltámad néhány szellem Pistolero múltjából.
A Hell ride - Pokoljárás Sergio Leone spagetti westernjeit turbózza fel tesztoszterontól túlfűtött motoros akciókkal. Szex, erőszak, macsók minden mennyiségben - a grindhouse szerelmesei bőven kapnak muníciót mindabból, amit a hatvanas évek B-filmjeiben imádtak. Az író - rendező Larry Bishop filmje csavaros, többrétegű történet bosszúról, hűségről, és a testvériségről.

Hell Ride - Pokoljárás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése